Skip to main content

Nieuws

Wij gaan verhuizen naar Dokkum!

Nutma Schilders is al bijna 60 jaar een begrip in Metslawier. Het bedrijf startte in 1965 aan de Stasjonswei en zit inmiddels al bijna 20 jaar aan de Roptawei. De volgende stap staat voor de deur. Het volledige bedrijf verhuist in april 2024 naar Dokkum.

Nieuwe locatie Dokkum

De zaken van dit vakkundige schildersbedrijf staan er rooskleurig voor. Ons team zorgt iedere dag voor de mooiste schilderresultaten. En dat blijven ze ook vanuit Dokkum doen. Eigenaar Arnold Nutma: “Onze klanten merken niks van de verhuizing. We blijven onze vertrouwde kwaliteit leveren. Dokkum ligt mooi centraal en dat maakt alles alleen maar makkelijker.”

Bouw nieuw pand van start
Op dit moment werkt bouwbedrijf Dijkstra Draisma aan een groot nieuw pand aan de Hogedijken in Dokkum, naast de Albert Heijn. “Hier hebben we een deel van gekocht. Samen met een interieurontwerper maken we in dit pand een volledig nieuwe werkplaats met voldoende kantoorruimte. Onze grootste opdrachtgever en onze vaste verfleverancier worden onze buren. Ideaal!” Het nieuwe pand van Nutma voldoet straks aan alle duurzaamheidseisen.

Feestelijke opening
De verhuizing staat gepland voor april 2024. “Er komt natuurlijk een feestelijke opening. Hoe deze er precies uit gaat zien, laten we nog weten.” Houd de sociale kanalen van Nutma in de gaten voor het laatste nieuws.