Skip to main content

Vacatures

Schilder

Wij zijn op zoek naar een ervaren schilder om ons team te versterken. Als schilder bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor het schilderen van diverse mooie projecten. Wij schilderen bij bijvoorbeeld bij particuliere woningen, bedrijfspanden en horecagelegenheden. Wij zoeken iemand met oog voor detail en die nauwkeurig kan werken.

Leerling schilder

Zoek je een uitdagende en afwisselende baan in het schildersvak waarbij je volop de ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen? Dan is dit je kans! Wij zijn op zoek naar een leerling schilder die ons team komt versterken. Als leerling schilder krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren vakmensen de fijne kneepjes van het vak te leren.

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Ga dan voor een open sollicitatie en stel jezelf aan ons voor. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakbekwame schilders om ons team te versterken.

Werken bij

Werken bij Nutma Schilders betekent elke dag werken aan een mooi en zichtbaar resultaat. Het beroep van schilder vraagt om inzet, kennis, inzicht, precisie, voorbereiding en oog voor detail. Een vak om trots op te zijn!

Erkend leerbedrijf
Nutma Schilders is een erkend leerbedrijf en werkt nauw samen met de schildersvakopleiding in Leeuwarden.  “Wil je het schildersvak bij ons leren? Dat kan. Ieder leerjaar hebben we 3 à 4 leerlingen in huis, waaronder inmiddels ook twee vrouwen. Als ze klaar zijn met hun opleiding, blijven ze bijna allemaal bij ons werken.”

Lifestylecoach beschikbaar
Om het schildersvak vol energie uit te (blijven) voeren, kun je als medewerker van Nutma Schilders een beroep doen op een lifestylecoach.

Ben je op zoek naar een baan als schilder?

“Neem gerust contact met ons op of stuur een open sollicitatie.”

Het beroep schilder is een kansrijk beroep. Dit betekent dat de kans op een baan binnen de schildersbranche groot is.