Skip to main content
Comfortabele bedden op maat

Avek B.V.

In samenwerking met projectmanagementbureau Brandmeester hebben we ons steentje mogen bijdragen aan het nieuwbouwpand van Avek BV. Het pand is gebouwd volgens de nieuwste duurzaamheidsnormen, met extra dikke wanden en daken, bijna 2000 zonnepanelen en warmtepompen.

De comfortabele werkplekken in zowel de kantoren als de fabriek dragen bij aan de motivatie en werkbeleving van het personeel. Daarnaast is er speciale aandacht besteed aan de flora en fauna met een bloemenweide, bijenhotel en nestkasten voor vleermuizen en de gierzwaluw.


Onze opdracht omvatte het aanbrengen van glasvezel en renovliesbehang met bijpassende gekleurde muurverven, al het schilderwerk van kozijnen en plafondkoven, en het airless spuiten van het betonnen plafond in de showroom.

De grootste uitdaging lag bij de enorme wand van 6 bij 25 meter in de entree. Deze eyecatcher moest perfect gestuukt en voorzien worden van renovlies en verf. Onze uitstekende stukadoors van de Alde Stjelp hebben deze wand perfect voorbereid voor de verdere afwerking door ons.

 
 

Project:
Avek B.V. Surhuisterveen

Opdrachtgever:
Brandmeester

Architect:


Fotograaf:
Fotografie Majella

Werkzaamheden of bijzonderheden

• Stucwerk
• Saus en schilderwerk
  (airless spuitwerk)
• Buitenschilderwerk

Van vakkundige schilders tot betrouwbare meedenkers en flexibele planners. Wij laten je huis of organisatie goed uit de verf komen!