Skip to main content

Vacature: leerling schilder

Zoek je een uitdagende en afwisselende baan in het schildersvak waarbij je volop de ruimte krijgt om je talenten te ontwikkelen? Dan is dit je kans!

Wij zijn op zoek naar een leerling schilder die ons team komt versterken. Als leerling schilder krijg je de kans om onder begeleiding van ervaren vakmensen de fi jne kneepjes van het vak te leren. Je leert niet alleen hoe je muren en plafonds strak kunt afwerken, maar ook hoe je bijvoorbeeld houtwerk en kozijnen kunt schilderen.

Maar dat is niet alles! Naast het opdoen van praktijkervaring krijg je bij ons ook volop de kans om jezelf te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Zo kun je bijvoorbeeld deelnemen aan interne trainingen en cursussen om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden. En wie weet groei jij wel uit tot een echte meesterschilder!

Heb jij dus een passie voor kleur, ben je leergierig en wil je graag werken in een gezellig team? Dan ben jij de leerling schilder die wij zoeken! Solliciteer vandaag nog en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van ons enthousiaste team.


Contact opnemen