Skip to main content

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Ga dan voor een open sollicitatie en stel jezelf aan ons voor. Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en vakbekwame schilders om ons team te versterken.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij streven ernaar om onze klanten altijd te voorzien van het beste schilderwerk. Dit betekent niet alleen het gebruik van hoogwaardige verf en materialen, maar ook het leveren van uitstekende service en vakmanschap. Wij vinden het belangrijk dat onze schilders goed opgeleid zijn en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied.

Naast vakmanschap hechten wij ook veel waarde aan een goede werksfeer en teamspirit. Wij geloven dat een prettige werkomgeving bijdraagt aan het leveren van het beste schilderwerk.

Ben jij een gedreven schilder met oog voor detail? En ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan bij een professioneel schilderbedrijf? Dan nodigen wij je van harte uit om bij ons te solliciteren! Stuur ons je cv en motivatiebrief en wie weet mogen we je binnenkort verwelkomen als onze nieuwe collega.


Contact opnemen